vezi mai mult

Rezultatele concursului Cel mai bun pădurar editia 2018
20.08.2018     
 
În cadru Întreprinderii de Stat Întreprinderea pentru silvicultură Orhei sa desfășurat seminarul cu tematica: punerea în valoare a masei lemnoase în anul 2018.
02.07.2018     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Mesaj de felicitare cu ocazia zilei silvicultorului.
13
09.2016
Mesaj de felicitare cu ocazia zilei silvicultorului.
   
 

Stimaţi  silvicultori, stimați colegi

Cu prilejul frumoasei sărbători profesionale, marcate tradiţional în a treia sîmbătă a lunii septembrie, adresez cele mai sincere şi cordiale felicitări cu urări de bine şi prosperitate.

În numele Întreprinderii de Stat „Întreprinderea pentru Silvicultură Orhei”, dar şi al meu personal, îmi exprim  recunoștința profundă pentru contribuţia pe care o aduceţi în administrarea şi gospodărirea durabilă a pădurilor moldave. Noi suntem cei care stăm la straja patrimoniului naţional – Măria sa Pădurea, cu  perseverenţă şi dăruire. Aportul şi contribuţia pe care o exercităm zi de zi pentru conservarea şi dezvoltarea pădurilor noastre este considerabil.

Folosind această ocazie , doresc să vă felicit şi vă urez multă sănătate, noi realizări în plan profesional şi personal, curaj, încredere în forțele proprii fie ca în sînul familiilor Dumneavoastră şi în societate să dăinuie pacea, fericirea şi bunăstarea.

Cu respect,

Directorul Întreprinderii de Stat „Întreprinderea pentru Silvicultură Orhei”

Viorel Petic