vezi mai mult

Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbaătorii Învierii Domnului!
22.04.2022     
 
Regulament recrutare în cadrul Î.S.Î.S. Orhei
Vezi în : româna   07.03.2022     // 637.267 Kb  
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Necrolog
27
12.2021
Necrolog
   
 

 

 

Condoleanțe

 

 

Silvicultorii de la Întreprinderea de Stat "Întreprinderea pentru Silvicultură Orhei" regretă enorm trecerea în nefiinţă a şefului Ocolului Silvic Vatici - Ruslan Guţu.

Aceste zile sunt umbrite de pierderea unui coleg de excepţie care a explorat din plin profesia de silvicultor, urmându-şi paşii dintr-o dinastie tot de silvicultori.

Ruslan Guţu  şi-a început activitatea în ramura silvică la Edineţ, iar mai apoi, cu acumularea experienţei profesionale şi absolvirea Universității Agrare de Stat din Moldova, specialitatea silvicultură și grădini publice, a contribuit cu toată priceperea sa la dezvoltarea fondului forestier în cadrul Întreprinderii de Stat "Întreprinderea pentru Silvicultură Orhei".

Atitudinea conştiincioasă şi rezutatele concludente în activitate, l-au promovat la funcţia de specialist în domeniul vânatului,  fiind apoi transferat în funcția de inginer paza și protecția pădurilor. Din anul 2017 activează ca şef de ocol silvic.

Colegii-silvicultori sunt marcaţi de acest eveniment tragic şi transmit sincere  condoleanţe familiei îndurerate şi celor apropiaţi.

Amintirea despre silvicultorul Ruslan Guţu va fi mereu în inimile noastre prin eternitatea faptelor sale şi prin dedicaţia sa pentru fondul forestier.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!